Beretninger fra vandringer 2018

Forårsvandring

Skøn forårsvandring Dåstrup – Osted – Rorup – Kirke Syv:

Lørdag den 21. april 2018 havde vi traditionen tro den årlige forårsvandring i de smukke omgivelser omkring Viby. Det var det bedste vejr til at vandre i. 17 friske pilgrimme mødtes på Viby St.

Høj himmel og masser af fugle fløjt

I Dåstrup fik vi et indblik i hvor vi kan møde Gud i hverdagen.

Så fortsatte vi ud i landskabet over Mannerup til Kirkebjerg, der var en dejlig stemning på turen. Der blev grinet og fjollet mens vi spiste frokost ved Osted kirke.Gruppe2

Turen gennem Ramsødalen var knapt så fugtig som foregående år, en super flot tur også turen i tunellen var fin. Anemoner i forårsskoven

Ved ankomsten til Rorup Kirke stod Bente klar med kaffe og kage, men ingen kopper, men det fixede Niels straks. Grøn mark

Så gik turen langs banelegemet til Syv kirke, hvor den rar færøske præst gav os alle velsigelsen. Til bage var der så kun at gå den korte vej til sognegården. Det var dejligt at komme til at hvile de trætte ben.

Alle nød vi den skønne laks og Hennys mørbradgryde. Vi håber af hjertet, at det hele bliver gentaget i forår 2019.

Tak for en fantastisk dejlig dag i den danske natur.