Nyt år – nyt look

Bestyrelsen har besluttet, at det er tid til at forny hjemmesiden. Det betyder, at der pt. kun er de vigtigste informationer på siden.

I den kommende tid vil hjemmesiden vil få et nyt look og en lidt anderledes opbygning.

Beretninger og billeder fra tidligere ture er gemt, og de forventes at være tilgængelige på hjemmesiden igen inden længe.

Pjece/go-card

Det har længe været drøftet, at foreningen skal have en pjece, og nu er den her…næsten!

Bestyrelsen har designet et go-card, som kan uddeles til potentielle nye medlemmer samt lægges strategiske steder i byrummet, f.eks. biblioteket, Byens Hus osv.

Den sidste finpudsning af kortet mangler, men her får du et lille smugkig, før vi sender det i trykken!

På bagsiden af kortet står der selvfølgelig lidt om foreningen, og hvordan man bliver medlem 🙂