Kontingent

Hvad koster det at være med i Roskilde Pilgrimsforening?                        I 2019 koster et års medlemskab 175 kr. Så kan man deltage i alle vandringer, foredrag og benytte hjemmesidens mange forslag til aktiviteter.

I forbindelse med vores vandringer er der en afsluttende fællesspisning som koster 125 kr. excl. drikkevarer.  Nogle vandringer starter/slutter ikke i Roskilde, udgifter til tog/bus, overnatning og bespisning på lange ture afholdes særskilt af medlemmer selv.

Alle medlemmer er via generalforsamlingen med til at fastsætte kontingentet og udgiften til fællesspisningen.