Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/roskildepilgrimsforening.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/roskildepilgrimsforening.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hvad kan du forvente?

Roskilde Pilgrimsforening arrangerer pilgrimsvandringer både i den skønne natur omkring Roskilde og mange andre steder, især på Sjælland. Undervejs i vandringen besøger vi som regel flere kirker, hvor den lokale præst holder en andagt for os.

Fællesskabet og kammeratskabet er en vigtig ledetråd for os, så vi slutter altid vores pilgrimsvandringer med et godt måltid mad.

Udover vandringer arrangerer vi også foredrag om pilgrimsvandringer i ind og udland.

Vi samarbejder med Foreningen af Danske Santiagopilgrimme og Viborg Pilgrimcenter.
.