Har du lyst til at være med ?

Vi er glade for at byde nye medlemmer velkommen.
Hvis du kunne tænke dig at slå følgeskab med os, er du velkommen til at komme med på et par vandringer, før du beslutter dig endeligt for, om pilgrimsvandring er noget for dig.
Vi går i et tempo, de fleste kan klare, ca. 4 km i timen med gode pauser.
Indmeldelse sker ved at du sender en mail til vores kassere Lone Lykkeboe på Lone@Lykkeboe.dk
Mailen skal indeholde dit fulde navn, adresse, tlf. nr. samt mail-adr. derudover skal du indbetale  et kalenderårs kontingent.                       Kontingentet fastsættes på generalforsamlingen, p.t. betales der 175 kr. om året.                                                                                                            Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen. Se under punktet Om foreningen. Oplysninger om de kommende vandringer står under aktiviteter.